Pravila privatnosti

1. Uvod

Dobrodošli na našu web stranicu. Vaša privatnost i zaštita osobnih podataka su nam izuzetno važni. U ovim Pravilima privatnosti objašnjavamo kako prikupljamo, koristimo, dijelimo i štitimo vaše osobne podatke kada posjetite ili koristite naše usluge putem web stranice.

2. Prikupljanje informacija

Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno pružate, kao što su ime, prezime, e-mail adresa, kontakt telefon, kada se registrirate za primanje naših usluga, kada nas kontaktirate direktno ili učestvujete u našim promocijama. Također, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o web pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim od kolačića koji su instalirani na vašem uređaju.

3. Korištenje informacija

Koristimo prikupljene informacije kako bismo vam pružili tražene usluge, poboljšali našu web stranicu i korisničko iskustvo, kao i za komunikaciju s vama u vezi s informacijama koje smatramo da bi vas mogle zanimati, uključujući oglašavanje i marketinške kampanje.

4. Dijeljenje informacija

Vaše osobne podatke ne prodajemo, trgujemo niti iznajmljujemo trećim stranama. Ove informacije možemo dijeliti s pouzdanim partnerima koji nam pomažu u poslovanju i pružanju usluga, pod uvjetom da se te strane slažu sa čuvanjem tih informacija u tajnosti.

5. Sigurnost

Preduzimamo različite sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke. Međutim, nijedan prijenos preko interneta ili elektronički način pohrane nije 100% siguran, stoga ne možemo garantirati apsolutnu sigurnost.

6. Pristup i izmjene vaših informacija

Imate pravo u svakom trenutku zatražiti pristup svojim osobnim podacima koje imamo, kao i njihovu izmjenu ili brisanje, osim u slučajevima kada je to zakonom zabranjeno.

7. Promjene pravila privatnosti

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ova Pravila privatnosti. O svim promjenama će te biti obaviješteni putem web stranice ili e-maila.

8. Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s našim Pravilima privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila ili putem kontakt forme na našoj web stranici.

Vašim korištenjem naše web stranice potvrđujete da ste pročitali i razumjeli ova Pravila privatnosti.