Svečana ceremonija i Gala večer pobjednika u Prvenstvu i Kupu BiH u moto sportu za sezonu 2023.

20.01.2024

U petak, 19.01.2024. u prekrasnom i luksuznom restoranu ''Regius'' Hotela ''Adriale'', održana je Svečana ceremonija i Gala večer pobjednika u Prvenstvu i Kupu BiH u moto sportu za sezonu 2023.

Svečanost je održana ispred Motociklističkog saveza Bosne i Hercegovine, a u direktnoj organizaciji Auto-moto kluba ''Kreševo'' i Udruge ''Gajice'' iz Kreševa.

Svečanosti su prisustvovali nagrađeni vozači i klubovi u Prvenstvu i Kupu iz BiH i inozemstva, predstavnici klubova MS BiH, brojni gosti, te predstavnici institucija na svim razinama.

Između ostalih gostiju, na svečanosti je prisustvovala i održava prigodan govor pomoćnica i izaslanica Ministrice civilnih poslova BiH - g-đa Anđa Kalem-Perić.

Dvorana je za vrijeme svečanosti blistala najljepšim sjajem, ispunjena do posljednjeg mjesta, a program je bio jako bogat i zanimljiv.

Između svih dodijeljenih nagrada ističe je ona za životno djelo, koje je ove godine posthumno dodijeljena tragično preminulom najtrofejnijem vozaču u moto sportu BiH - Dariu Čerkezu.

MS BiH  

 

 

Proglašenje pobjednika 2023 - Popis Nagrađenih