Svečanost proglašenja pobjednika i dodjela priznanja u Moto sportu BiH 2022

Svečanost proglašenja pobjednika i dodjela priznanja u Moto sportu BiH 2022

  • Posted by admin
  • On 3. siječnja 2023.
  • 0 Comments
Moto sport BiH ’22 – Awards
 
 
Svečana ceremonija proglašenja pobjednika i dodjele nagrada i priznanja u Moto sportu BiH za sezonu 2022, održana je u petak, 16.12. u u svečanoj dvorani novoizgrađenog Hotela ”Adriale” u Kreševu.
Odaziv je bio izvanredan. Osim nagrađenih vozača i drugih nagrađenih pojedinaca, svečanost su uvaličali predstavnici klubova, brojni prijatelji Saveza i Moto sporta, partneri i sponzori Saveza i same svečanosti, te medju njima posebni gosti: izaslanica Ministrice Civilnih poslova BiH, pomoćnica Ministrice za sport g-đa Anđa Kalem-Perić, izaslanik Ministra ZOKS KSB, pomoćnik Ministra g. Nusret Baručija i izaslanik Načelnika Općine Kreševo, g. Boris Marić.
Tužna i teška godina je iza svih nas, ali i ispunjena sportskim i poslovnim uspjesima. Zajedništvo, emocije i ponos, vidno su tijekom večeri odzvanjale na ovoj Gala svečanosti.
Zvaničnici Saveza su za narednu godinu najavili nastavak progresa i razvoja Moto sporta u BiH, te razne novosti i aktivnosti koje će svemu tome doprinijeti. U narednoj godini nam slijedi po prvi puta organizacija jedne od utrka Juniorskog Evropskog prvenstva u Motocross-u, organizacija zajedničkog Road racing prvenstva sa Prvenstvima Alpe-adria i Balkanskim Prvenstvom, omasovljenje i podizanje kvalitete prvenstva i suradnja sa inozemnim savezima u disciplini Enduro itd…
 
Hvala svima!
MS BiH
 

Foto galerija

Popis nagrađenih