MX Otvoreno prvenstvo BiH 2022, Round 04 ”MX Vitez 2022 Memorijal David Vidović”

MX Otvoreno prvenstvo BiH 2022, Round 04 ”MX Vitez 2022 Memorijal David Vidović”

  • Posted by admin
  • On 9. rujna 2022.
  • 0 Comments

MX Otvoreno prvenstvo BiH 2022, Round 04
”MX Vitez 2022 Memorijal David Vidović”

Naredne nedjelje, 18.09.2022. će se na moderno uređenoj MX stazi ”Šantići” u Vitezu, održati posljednja ovosezonska utrka Otvorenog Prvenstva BiH u motocross-u. Staza već poprima obrise pravog borilišta i ne sumnjamo da će za kraj Prvenstva mnogobrojni gledatelji vidjeti u Vitezu istinski adrenalinski spektakl.

Poredak u Prvenstvu je iznimno dramatičan i uzbudljiv, tako da će se u Vitezu odlučiti o titulama Prvaka u PRO klasama kao i poretku klubova, te također odlučiti o pobjednicima prvenstva u Amaterskim klasama.

Utrka će se od ove sezone, a nadamo se i tradicionalno ubuduće, zvati po jednom od naše zlatne djece moto sporta, koji je na sveopću žalost proljetos tragično izgubio život – Davidu Vidoviću #191, PRO vozaču Otvorenog Prvenstva BiH, članu kluba domaćina ove utrke i bivšem juniorskom državnom prvaku.

Dan ranije, na Motodromu ”Gajice” u Kreševu će se održati 3.-ći ovosezonski službeni savezni trening za mlađe kategorije (MX 50, 65 i 85), kao i slobodni trening za sve zainteresirane domaće i strane vozače pred utrku u Vitezu. Uskoro više pojedinosti.

Staza u Vitezu je inače zatvorena za sve treninge do 18.09.

Dobro došli!!!

MS BiH


Poseban pravilnik

Satnica


Rezultati – Otvoreno prvenstvo BiH

Rezultati – Prvenstvo BiH


Konačan poredak – Otvoreno prvenstvo BiH

Konačan poredak – Prvenstvo BiH