Discipline

 

motocross

road racing

enduro

scooters

moto susreti

Linkovi

 

 

 

 

 

 

 

 

MS BiH | Motociklistički savez Bosne i Hercegovine

 

 

 

ORAŠJE, 27.-29.04.2018.g.

 

MK Posavac Orašje uspješno je organizirao 28-e Internacionalne susrete motorista u Orašju, koji su trajali od petka 27. do nedjelje 29. travnja.2018. Odlična organizacija i lijepo vrijeme i ove su godine u Orašje privukli veliki broj zaljubljenika u motociklizam iz nekoliko zemalja.

 

Tijekom trajanja susreta kroz kamp je prošlo više od 1 800 motorista iz 125 moto klubova, a najudaljeniji Dejan Nedić iz Nizozemske prešao je na motociklu čak 1 500 kilometara, kako bi stigao na oraške susrete. On je i nagrađen u kategoriji najudaljeniji pojedinac, za što je osvojio i pehar, a istu nagradu za najudaljeniju bajkericu osvojila je Nicol Barbara iz Brautigama iz Njemačke koja je do Orašja prevezla 800 kilometara. Klub s najviše prijeđenih kilometara je Crazy bike iz Beča, koji je stigao s oko 50-ak članova, a najstariji motociklist je bio Milijan Ignjatović iz Beograda 1949.g., dok je pehar za najljepši motor kući ponio Drago Štrbac iz Beča, ponosni vlasnik Harleya Davidsona iz 2002.g. Tijekom moto-susreta održana su i tradicionalna natjecanja u vožnjama sporosti i spretnosti, a ove su godine sve nagrade otišle u ruke članova MK Posavac Orašje, za koje je organizator osigurao pehare, priznanja i marame, ovisno o kategoriji u kojoj su se natjecali.

 

Za dobru atmosferu i novitet na moto-susretima pobrinuo se Dejan Špoljar s Ines Stanić i Dominik Tomašec koji su prikazali vrlo zanimljiv i uzbudljiv show na motoru, a organizirana je i humanitarna akcija "Dom za obitelj Hrskanović", čija je kuća nedavno izgorjela u požaru, čiji je vlasnik dugogodišnji član MK Posavac Orašje. Bajkeri su i ovoga puta potvrdili da imaju veliko srce i svojim prilozima podržali ovaj humanitarni projekt. Potporu moto-susretima, uz 10-ak gospodarstvenika, dali su Općina Orašje i Vlada ŽP, a medijsku promidžbu kao i svih godina preuzela je Radiopostaja Orašje

 

 

 

 

Pratite nas

 

MS BiH | Motociklistički savez Bosne i Hercegovine

 

Kalendar

Partneri

 

ktm

tip-top vitez

motocross club vitez

motocross club vitez

motocross club vitez

http://www.laco-moto.com/

ht eronet